continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Verdens bedste badeferie

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Når hele familien ønsker at tage på ferie er det altid værd at overveje Florida. Her finder man de bedste ingredienser til en uforglemmelig ferie for hele familien. Staten er omgivet af lækre strande med gode bademuligheder og masser af andre aktiviteter at give sig til.

Man kan bl.a. svømme med delfiner eller dykke. I Florida finder man også en masse fede hoteller og selvom de er store og luksuriøse er priserne rimelige. Hvis har brug for lidt mere action bør man rejse til Orlando området hvor der er verdens største koncentration af forlystelsesparker. Her finder man Disney World, Universal Studios, Sea World og en masse andre forlystelsesparker med oplevelser for hele familien.

Ikke så langt fra Orlando kan man tage ud og besøge NASAs rumfarts station, Kennedy Space Center som ligger i Cape Canaveral, hvor bl.a. Apollo missionerne blev affyret fra. Når man rejser til Florida bør man også bruge et par dage i Miami og opleve en verdens bedst kendte storbyer. I en lejet bil kan man også nemt kører til Key West som er det sydligste punkt i USA og ligger i det Caribiske øhav. Her er der ikke mere end 150 km til Cuba. Kort sagt rummer Florida masser af oplevelser for folk i alle aldre.

Lad os heller ikke glemme det forrygende gode klima i Florida, hvor det faktisk er muligt at bade året rundt i det varme Atlanterhav, der holdes behageligt selv om vinteren af Golfstrømmen, der flyder tæt på Floridas kyst.