continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Solutio – it-support og hosting

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Det er muligt at få hosting for meget få penge den dag i dag. Webhoteller for 10kr findes i hobetal. Men som med så meget andet får man også med webhoteller, hvad man betaler for. Og hos Solutio, en IT-virksomhed baseret i Silkeborg, betaler du en smule mere for din hosting af websites.

Webhotellerne der udbydes er ofte de samme hos de forskellige udbydere. En server samlet blandt andre servere i en større eller mindre serverpark. Hos Solutio er der meget få websites per server, hvilket betyder, at de tilbageværende kunder skal betale mere enkeltvis for at få det til at løbe rundt. Men til gengæld får de også langt mere serverkraft hver og især, når de deler med så få andre.

At have et stabilt webhotel er af højeste vigtighed, når hjemmesiden er for ens virksomhed. Nedetid sender et meget uprofessionelt signal om inaktivitet og betyder helt konkret mistede kunder, der i stedet for at vente på serveren har fundet andre muligheder hos konkurrenterne. Næsten den samme effekt er det muligt at opnå ved at have et meget langsomt website, hvilket er resultatet, hvis man har en relativt tung hjemmeside og samtidigt lider under et for billigt – og derved småt – webhotel.

Ofte kan det betale sig at give en smule mere for en service, selvom den kan fås billigere andre steder. Sådan er det også med et webhotel, da det her er firmaets præsentation – websitet – der er på spil. Et ordentligt webhotel fra en pålidelig udbyder er vejen frem til stabilitet på nettet.

Se mere på Solutios hjemmeside: http://www.solutio.dk