continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Smykker og madlavning?

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Jeg kan godt lide at se madprogrammer både danske og udenlandske. Særligt de udenlandske er der en tendens til, at værterne eller kokkene (dem, der laver mad) ikke tager deres ringe, armbånd og ure etc. af. Jeg så en episode med en dame, der havde klør fem i en fars uden at tage sine ringe af. Jeg har prøvet at have mine ringe på, når jeg æltede en dej, og det er noget være klistret noget. Det gør jeg aldrig igen. Tænk på de bakterier, der nødvendigvis må være på ringen, der bliver overfør til maden.

 

Jeg har spurgt et par af mine venner, og her er hvad de siger:

 

Vivi

Vi har lært, at vi skal nyse i vores arm i stedet for i hånden. Vi har lært, at vi skal slå brættet ned på toilettet, før vi skyller ud. Det må være på tide at lære ikke at lave mad med smykker på. Og husk også at have rene negle, før du stikker fingrene i mad.

 

Sara

Jeg tager min ring af, når jeg arbejder med dej eller råt kød. Jeg har aldrig armbånd på, når jeg laver mad – de er ganske enkelt i vejen. Jeg har en lille smykkebox ved vasken, som jeg kan komme min ring i, når jeg laver mad.

 

Jens

Jeg er glad for mine herresmykker og går både med ring og armbånd. Jeg bager ikke, men når jeg arbejder med råt kød i køkkenet, tager jeg dem af. Når jeg griller i haven, bruger jeg mine smykker til mænd dog.

 

Maria

Min mor har mistet en sten fra hendes vielsesring, mens hun lavede mad, så jeg tager pænt mine ringe af, inden jeg går i gang med at lave mad. Det er også mere renligt på den måde.

 

Hvad med dig? Mand eller kvinde – bærer du smykker, når du laver mad?