continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Oliver

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Oliver på fem år skal naturligvis klædes ud til fastelavnsfesten i børnehaven, og det fik mig til at tænke på, hvor nemt det er blevet at finde kostumer online til lige præcis det, både børn og voksne drømmer om. Her tænker jeg på, hvordan min mor, da jeg var barn, brugte timer ved symaskinen og penge til stof, tyl, knapper og hvad ved jeg. Jeg blev helt svedt ved tanken om at skulle sy kostume til drengen, så jeg valgte den nemme løsning.

Da vi fik indbydelsen til fastelavnsfesten i Olivers børnehave, satte han og jeg os ved computeren og kiggede på forskellige net butikker, og da jeg så priserne på udklædning til børn på fire år besluttede jeg, at Oliver helt selv måtte bestemme, hvilket kostume han ville have til festen. Hans valg faldt, efter lange overvejelser, på løven, for han bilder sig ind, at han godt kan brøle som en løve.

Da løven kom med posten, kunne det selvfølgelig ikke gå hurtigt nok med at få pakket den ud, og jeg må erkende, at løvekostumet til 189 kroner langt overstiger min forventning, og jeg vil aldrig selv kunne fremstille sådan et dyr.  Oliver er lykkelig og stolt og mener, at han bliver den bedst udklædte i hele børnehaven, i hans hoved hænger det også sammen med, at løven er dyrenes konge, så han er stolt og glad.

I eftermiddag skal katten slås af tønden, og selvfølgelig skulle Oliver være løve fra morgenstunden, så jeg afleverede en løve i morges og ser frem til eftermiddagens tøndeslagning.