continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Jamie Oliver eller Poul Pava?

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Det er nok, fordi jeg er lidt gammeldags, at jeg altid har foretrukket at drikke kaffe af en rigtig kop med hank og en underkop i stedet for at drikke den af krus, som så mange gør. Men da jeg besøgte min datter i går, kom jeg faktisk på andre tanker.

Hun og hendes mand havde nemlig købt nogle nye krus, de såkaldte termokrus, som er uden hank. Men det dobbelte lag porcelæn gjorde, at kruset aldrig blev varmt på ydersiden, og jeg kunne konstatere, at termovirkningen helt reelt gjorde, at kaffen holdt sig varm i længere tid end i en almindelig kop.

Jeg nævnte det for min datter, som også var vældig glad for sine nye krus i et flot design af Poul Pava service. Jeg anede faktisk ikke, at han også designede andet end mønstre på duge og dækkeservietter, for jeg kender ham faktisk kun for den kendte serie, der hedder ”Hele verden mangler blomster”.

Min datter fortalte, at hun havde vundet et gavekort til byens isenkram forretning i en konkurrence i den lokale ugeavis, og hun havde brugt gavekortet til at købe seks af de flotte kaffekrus, og hun havde så selv spædet en smule til, så hun også kunne få en dejlig stegepande fra Jamie Oliver med slip-let belægning, som hun havde ønsket sig i et stykke tid.

Ja, du har altid været et heldigt asen, sagde jeg lidt drillende til hende, for jeg vidste godt, at det hører til sjældenhederne, at hun vinder noget som helst.