continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Jagten på en smutvej. Robotplæneklipper og støvsuger

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Jeg elsker det lette vej rundt om nogen ting, specielt når det kommer til rengøring, haveredskaber og madlavning. Det er nok de 3 ting i livet jeg hader allermest. Ej der er jo nok nogen andre ting der slår det med et par meter, men det er uden tvivl nogen af de ting jeg gerne vil komme lidt lettere henover, derfor har jeg fundet nogen ting på nettet der gør netop de 3 ting lidt nemmere.

Køkkenmaskiner
Ja der findes faktisk et bredt udvalg af maskiner til køknet som hjælper på alle mulige måder. Fx. kan man få en bagemaskine der kan bage rugbrød og franskbrød, nu synes jeg egentlig det man køber hos bageren er fint, men det er da alligevel lækkert at vågne op til friskbagt brød.

Guide til køkkenmaskiner

Robotplæneklipper
Jeg hader at slå græs, nu har vi heldigvis ikke så meget af det, men der er da alligevel til en god time med min benzin drevne plæneklipper, her forleden dag slog det mig så – jeg skal da have en robotplæneklipper, så slipper jeg for det hårde arbejde og kan i stedet for nyde haven.

Guide til en billig robotplæneklipper

Robotstøvsuger
Ja ideen kom egentlig sammen med plæneklipperen, det er bare et musthave. Både mig og min kæreste hader støvsugning og rengøring. Faktisk har vi også overvejet en gulvvasker, men den venter vi lige lidt med, nu har vi jo lige skudt en masse penge af her.

Guiden til den bedste robotstøvsuger

Så mangler vi bare noget der kan tørrer støvs af, hvem har et godt bud eller en god ide?