continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Hvor køber man brugt legetøj

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

At give ens børn brugt legetøj er en udmærket idé – børnene får masser at lege med, samtidigt med, at du undgår fuldstændigt at ødelægge pengepungen. Det handler blot om at finde det rigtige sted at købe dette brugte legetøj. Til dette har vi et par forslag.

Internettet: Det største og mest naturlige sted at finde brugt legetøj er naturligvis internettet. Både på auktionssteder som eBay, DBA og De Gule Sider har du gode muligheder for at finde brugt legetøj, men også på alle andre sider, der har noget at gøre med børn, kan du forsøge. Du har intet at tabe.

Frivillige butikker: Butikker, som Kirkens Korshær og Frelsens Bekæmpelse har butikker rundt omkring i Danmark, hvor frivillige personer står bag disken og aflagt tøj samt brugt legetøj er hvad, der bliver solgt. Fordelen ved at købe brugt legetøj her er delvist, at priserne er helt utroligt lave, og delvist, at du rent faktisk støtter en god sag ved at købe der. Pengene går til velgørende arbejde og ikke til et eller andet stort firma i et land med lav skat.

Skoler og børnehaver: Steder, hvor børn passes, køber fra tid til anden nyt legetøj for at holde deres børn underholdt. Derfor giver det udmærket mening at spørge disse steder, hvad de gør med deres gamle og brugte legetøj – hvis de ingen planer har med det, eller egentligt havde regnet med at smide det ud, kan du passende spørge, om du ikke kan få eller købe det i stedet.

At finde brugt legetøj til billige priser kan lade sig gøre – især med en smule kreativitet.