continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Om mig

Hvem er jeg? Hvor er jeg på vej hen? Hvorfor er jeg? Det er jo de hersens spørgsmål der tit bare sådan dukker op.. Sjældent kan man svare meget præcist.. Og for det meste kommer man til at lyde som en teenager, der har dykket lidt i fars barskab.. Man bliver hurtig lommefilosofisk og kommer til at tærske langhalm på “Carpe Diem”!
Men hvem er så Mads P.? JEG er Mads P. Ingen tvivl om det. Hvor meget skal man så fortælle i en Blog, hvor man gerne vil fortælle en masse, men samtidig gerne være lidt anonym.. og mystisk.. Apropos mystisk.. Min nabo.. Man hører ALDRIG noget til ham.. Nu er opgangen rimelig lydt, så det er altså lidt mærkeligt.. Dog kan man næsten sætte sit ur efter ham! Hver dag kl. 19.30 smækker døren bag ham, når han går ud. 20.35, smækker døren igen. Måske man skulle finde en grund til at stå i opgangen, når han går.. Bare for at lure? Hmm.. Tænker jeg lige over.. Jeg er trods alt ny i opgangen..
Men det fortalte jo ikke meget om mig.. Som jeg skrev i min første Blog omg TV overvågning, så har jeg egentlig altid tænkt at det hele var lidt fesent.. Altså det med at blogge.. Men efter jeg skrev den anden fandt jeg ud af, at jeg jo kan bruge det her medie til at komme af med tanker, galde og andre mere eller mindre meningsløse ting. Hvem ved? Måske jeg endda kan blive rig og berømt en dag? Hvis jeg bliver opdaget.. I den her reality-tid kunne jeg måske blive sådan “rigtigt kendt”.. Men for hvad? At være kendt? Sidney Lee, here I come!
Så derfor, kære medbloggere, nysgerrige sjæle og andre der lige er faldet her forbi: Alt hvad jeg skriver er hemmeligt og dybfølt, men fortæl det gerne til andre ;) -Åh nej.. Jeg lavede en smiley.. Det er også fesent.. Måske kommer der en blog om sms-sprog?