continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Giv dit nye hjem personlighed

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags: , ,

Når man flytter hjemmefra er der rigtig mange ting man skal have styr på, og dette er blandt andet er at få indrettet det nye hjem. De fleste har nogenlunde styr på møblerne, men når man er kommet på plads med dem, så har man det med at udskyde alle de små detaljer til senere. Dette kunne for eksempel være billeder på væggen, belysning i de små kroge og alle de små nips genstande som skaber hygge og personlighed til hjemmet.

Det kan virke lidt ligegyldigt i første omgang, men det er faktisk en af de bedste ting man kan gøre for at føle sig hjemme og ikke bare føle det som om at det er et sted man bor de første par år og så tager videre. Som ung er der dog ikke så mange penge at gøre godt med og derfor er det heller ikke helt uvæsentligt at finde noget inden for budgettet.

Belysningen er vigtig

Det første jeg ville gøre var at kigge på belysningen og se på hvordan du nemmest kan skabe en hyggebelysning, en belysning til mad og en generel belysning. Kig på hvilke kroge du gerne vil lyse op og hvor meget lys der skal være derfra. Det vil nok lede dig forbi bordlamper og her er jeg stødt på en side, som nok vil kunne hjælpe en hel del.

På siden husplushave.dk er der en god beskrivelse af de bedste billige modeller på markedet. Har du fået styr på dette, så kan du begynde at kigge på væggene og skabe den stil du gerne vil have. Mange steder kan du for eksempel købe billige billeder af New York og London i sort / hvid som skaber en meget moderne og stilfuld stue.