continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Fordele ved at handle i den samme webshop

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Internettet er uendeligt stort, og der skyder hele tiden nye webshops op. Især tøjmarkedet har flyttet sig fra gågader til internettet, men dette skaber også udfordringer eftersom det ikke er muligt at prøve tøjet, før man køber det.

Hvis du har shoppet i butikker, så ved du at de aktuelle størrelser på tøj kan variere meget fra butik til butik – mens du for eksempel bruger en størrelse 38 i den første butik, kan det ske, at en størrelse 36 passer bedre i den næste butik. Dette gør sig naturligvis også gældende på de forskellige webshops, hvilket forøger risikoen for fejlkøb, der skal sendes retur. Jeg bruger meget tid i denne her shop.

Heldigvis kan du gøre rigtig meget selv ved for eksempel at handle i nogle få ”stam-webshops”. Disse webshops skal naturligvis være stedet, hvor kvalitet, pris og service er i orden. Når først du kender webshoppen, så vil du også hurtigt lære, hvilke størrelser i deres tøjudvalg, som du skal gå efter. Dermed undgår du dumme fejlkøb, der udelukkende skyldes størrelsen på tøjet – det er nemlig både besværligt og til tider halvdyrt at sende tøj tilbage til forhandleren.

Har du lyst til at lære mere om hvordan du undgå fejlkøb, så kan du læse mere her.