continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Forårets komme

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Det er vist ved at være forår derude. Solen skinner, det er super fedt at gå i haven og arbejde. Jeg bruger meget tiden til at rydde op i haven, fjerne løv, tage stiklinger fra planter, vaske drivhus og grave højbede. Det er jo super fristende at begynde at så, plante, prinkle og få beskidte fingre ved at få dem dybt begravet i den fynske muld. Det skal man imidlertidig passe lidt på med at gøre alt for tidligt. Eksempelvis, så er det fristende at begynde at sætte løg – men gør man det og vedbliver det at være koldt om natten i flere dage og kommer der måske ogsåå lidt frostvejr midt på dagen. Så kan man starte forfra. Løg kan ikke tåle frost – selvom de ser hårdføre ud. Eneste undtagelse er hvidløg i haven - de skkan vel nærmest plantes hele året.

Mmen selvom man ikke kan lave så meget med at så, så er der nu andre spændende ting man kan lave. Noget af det jeg selv gør, når jeg gør haven forårsklar er  at tage stiklinger fra sine bærbuske, købe nye buske og ikke mindst selvfølgelig flytte og grave dem ned. Jeg har selv fået en masse nye buske gennem deljorden.dk og ikke mindst har jeg købt bærbuske meget billigt på guloggratis.dk

Dte betyder at jeg når året er slut i år, har omkring 30 solbærbuske mod de tre jeg startede ud med. Om tre år, der er der gang i dem og vi har solbær nok til at lave både syltetøj, smoothies og andet godt af dem.

Så det er bare at komme igang i haven!