continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Fliser er specialet

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Jeg er simpelthen nødt til at dele en historie med jer, der bare er en af de mere positive. Jeg mener – der er jo så mange på nettet, der bare brokker sig. Og dette indlæg er bestemt alt andet end brok. Jeg har her i efteråret valgt at omlægge min have ret dramatisk med både nye fliser og en hel del sandsten også.

Det helt fede i denne historie er faktisk den kundeservice, jeg har oplevet, da jeg gik i gang med at finde rigtige fliser, klinker, mosaik og det andet, der nu skulle til. Jeg fandt hurtigt frem til et firma,  og det var simpelthen det bedste, der kunne ske. De har bare været så hjælpsomme, forstående og tålmodige i hele processen – og de har leveret alt, hvad jeg skulle bruge.

Jeg tog et forbrugslån for at finansiere projektet, og med de penge i hånden fik jeg simpelthen alt det i fliser, jeg kunne drømme om.

De hjalp mig med rådgivning, og de var der bare hver gang, jeg ringede for at få et par gode råd. Og de henviste mig faktisk også til et sted, hvor jeg kunne købe det nødvendige brolæggerværktøj: http://www.e-vaerktoej.dk/shop/brolaeggervaerktoej-28970s1.html

Det var jo super, og det endte faktisk med, at jeg blev fast kunde hos den værktøjsbutik, for jeg køber jo ganske meget værktøj ind i det firma, hvor jeg har mit daglige virke. OG JEG FÅR JO BONUS BASERET PÅ, HVOR ØKONOMISKE MINE INDKØB ER, SÅ DET AT KUNEN SPARE EN PÆN SJAT PENGE PÅ INDKØB AF VÆRKTØJ ER YDERST INTERESSANT FOR MIG.

Nå for den da.. Jeg kom til at låse Caps Lock. Det er, hvad der kan ske nogle gange, ikke?