continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Emner på en SEO-workshop

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Med en god SEO workshop er det muligt at oplære mange mennesker samtidigt i kunsten at søgemaskineoptimere et website. Men søgemaskineoptimering indeholder utroligt mange facetter, der teknisk set kunne give stof til mange hundrede SEO workshops, hvis den ultimative forståelse var målet.

Det er måske at skyde lidt over målet. Derfor har vi her lavet en liste over potentielle emner til SEO workshops, hvor det er muligt at gå mere i dybden med netop én gren af søgemaskineoptimeringen:

Tekst: At skrive tekst til søgemaskinerne og til brugerne af søgemaskinerne er ikke det samme. Heraf begrebet “webtekst” og fætteren “SEO-tekst”.

Linkbuilding: At skaffe de links, der hjælper med at tage førstepladsen i Google og Bing, er absolut ingen nem mission. Linkbuilding som emne til en SEO workshop har potentielt materiale til flere måneder, men principperne bag succesfuld linkbuilding kan forklares på en enkelt.

Blog: Hvorfor alle virksomheder i dag alene af SEO-hensyn bør have en blog. På en SEO workshop kunne man oprette den famøse blog, søgemaskineoptimere den og klargøre fremtidige emner. Det at oprette en succesfuld SEO-forbedrende blog hænger tæt sammen med emnet om at skrive tekst både til søgemaskiner og mennesker.

Det smukke ved en SEO workshop er, at man ikke alene kan blive undervist i den teoretiske del af SEO’en, men rent faktisk se den blive udført foran en. Kreationen af en blog, det at skaffe links, at skrive webtekst, at fjerne unødvendige HTML-tags, at undgå duplicate content og meget mere på en klarere og mere virkelighedsnær måde med en SEO-workshop!