continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Ekstra fag på dramaefterskole

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Vælger du at tage et år på en dramaefterskole efter afgangsprøverne i folkeskolen, får du en grundlæggende helt anden oplevelse. Ikke alene får du lov til at bo hjemmefra og lære nye mennesker at kende, men med netop dramaefterskolen får du også lov til at prøve kræfter med nogle helt andre fag.

Et af de fag, du får adgang til, vil sandsynligvis være skuespil. Dramaefterskolen er et oplagt vil for de, der ønsker at følge drømmen om en kreativ karriere. At lære skuespillets kunst er ikke noget, man gør efter et år på en dramaefterskole, men det vil være en fantastisk introduktion til dette.
Skuespil vil blive undervist af dygtige lærere med det formål at lære dig at frembringe følelser hos tilskuerne. Noget, du i den grad kan bruge, hvis du efter dramaefterskolen eller efter en eventuel ungdomsuddannelse planlægger at fortsætte på fx et skuespillerakademi.

Et andet fag på dramaefterskolen kunne være musik. Lyden til et skuespil er særdeles vitalt, men i forhold til en musikefterskole er fokusset ikke det helt samme som på dramaefterskolen. De virkemidler, man med lyd har adgang til under fx en musical eller et skuespil, er nogle helt andre end de, en normal musikefterskole vil forsøge at frembringe.

Dramaefterskolen er med andre ord lige så meget for de personer, der er vilde med skuespil og film, som personer, der er vilde med musik – og især, hvad musik kan gøre. Her er der ikke fokus på at lære dig at spille trommer, men at lære det, at bruge trommerne som et virkemiddel til fx et skuespil.

Dramaefterskolerne er kommet for at blive qua oplevelserne, eleverne får!