continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Efterskolernes dag var en stor success

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Min lillebror har æren af at starte på en efterskole her efter sommerferien. Men valget af efterskolen er ikke noget, der er faldet nemt – der har været mange overvejelser og mange efterskoler ind over.

Den ting, der dog for alvor var med til at sætte den vindende efterskole foran de andre, var da den afholdte Efterskolernes dag i slutningen af september. Her havde kommende elever mulighed for at komme med forældre og møde rektor, lærere, se skolens faciliteter, snakke med nuværende elever og meget mere. De kunne med andre ord få et indblik i livet og mulighederne på efterskolen. Noget, min lillebror ikke var sen til at benytte sig af.

På efterskolen blev min lillebror og mine forældre mødt med smil og åbne arme. De blev vist rundt af nuværende elever, der entusiastisk fortalte om hvor de boede, med hvem de boede og hvor dygtige de var blevet til at lave mad. Rektor afholdte en tale foran såvel nuværende som kommende elever i en fællessal, og i kantinen havde kantinemedarbejdere og elever lavet en stor buffet. Alt i alt en rigtigt god eftermiddag og opskriften på en succesfuld Efterskolernes dag. Måler vi successen af dagen på faktiske tilmeldinger af elever til efterskolen, var det i hvert fald i forhold til min bror en overdøvende succes. Han starter trods alt om en måned og har selv mulighed for om nogle måneder at vise kommende elever rundt på efterskolen til næste års udgave af Efterskolernes Dag!