continue reading hover preload topbar hover preload widget hover preload

Lige kommer hjem fra badeferie

Categories: Ikke kategoriseret  |  Tags:

Hvor er man dejligt afslappet når man lige er kommet hjem fra badeferie. Jeg kom lige hjem i går, efter en hel fantastisk ferie. Der var perfekt vejr, hverken for koldt eller for varmt. Vi har været to uge i Cannes, der ligger i den sydlige del af Frankrig. Langt de fleste kender nok byen fra den årlige film festival der er i området. Der kommer mange velhavende folk til dette område, så er der altid nok at se på nede i havnen, hvor der ligger rigtig mange lystbåde. De her meget større end man ser den herhjemme. Vi ville dog ikke bare ligge på standen i alle to uger, og vi kunne godt tænke os at se fx. Monaco. Vi ser meget Formel 1, så derfor føler vi næsten vi kender byen. Vi valgte at leje en bil på billeje-nice.dk, for på den måde så kunne vi bare lige kører når det passede os etc. Vi havde taget pæn tøj med, for vi havde en plan om, at vi ville ind på det store casino. Det var ikke for at vi skulle spille, det var mest bare lige for at kigge lidt.

Det vat vild flot derinde, og man kan godt nok godt mærke, at der kommer folk til dette område der har mange penge der blev spillet om. Når man så tænker over, at der hvor der bliver spillet om rigtig mange penge, der havde vi ikke adgang. Vi skulle ikke nyde noget af at spille, men det var en meget god oplevelse at se det.

Resten af ferien gik med afslapning, og vi føler os derfor fyldt med energi – Det er lige den måde vi bedst kan lide at holde ferie på. Nu er det så bare godt, at vi også lige har en uge herhjemme inden vi skal i gang med at arbejde. Jeg skal til noget så jordnært, som jeg skal male vinduer. Det skal dog gøres, og så kan jeg gå og tænke tilbage på en herlig ferie.